Lego Deadia

Netwerkavond: Ontdek met LEGO je doelen voor 2023 (en je valkuilen)

Januari is bij uitstek de maand om doelen te stellen, op persoonlijk vlak maar ook voor je bedrijf. Heb jij je doel(en) voor het komende ondernemersjaar al bepaald? En weet jij uit ervaring ook hoe moeilijk het is om ze vast te houden? Hoe komt dat toch? 

Op de netwerkavond van donderdag 26 januari gaan we op een verrassende manier met onze doelen aan de slag.  Al bouwend ga je je doelen met LEGO verder uitdiepen, hoe leuk is dat! Je ontdekt waar je tegen aan loopt en hoe je met onverwachte zaken omgaat. Het gaat over ‘out of the box’ denken, over samenwerken en hulp vragen. Precies waar je in je bedrijf mee te maken hebt.  

Denk vooraf alvast na welk doel (of welke doelen) voor jou belangrijk zijn.
Schrijf ze op en neem ze mee. 

Door Ellen Pennings en Karen Knols 

Ellen Pennings is al 11 jaar de LEGO mevrouw van Delft e.o. Bij de Bonte Bouwplaats kan je terecht voor kinder-feestjes en -activiteiten maar ook voor bedrijfsuitjes, familiefeestjes, heisessies of om een mooie doos LEGO thuis te bouwen. Op het Oosteinde heeft ze een workshopruimte met meer dan 1 miljoen blokjes, genoeg te doen dus.

Het bedrijf van Karen Knols heet Studio Lampro en is gespecialiseerd in het ontwerpen en opmaken van boeken en rapporten/verslagen in een bescheiden en doelmatige stijl. Hier staat het overbrengen van de boodschap van de opdrachtgever bovenaan.

Specialiteiten: complexe boeken, leesbaarheid, bruikbaarheid en aantrekkelijke vormgeving.

De netwerkbijeenkomsten zijn gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom en betalen € 25 (excl btw oftewel € 30,25 incl btw) per netwerkbijeenkomst.

Aanmelden voor leden

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden niet-leden

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum

26 januari 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Locatie

De Bonte Bouwplaats Oosteinde 183, Delft
Categorie
Ellen Pennings

Organisator

Ellen Pennings
Website
De Bonte Bouwplaats

Andere Organisatoren

Karen Knols
Karen Knols
Website
Studio Lampro