Netwerkavond “Geef je business een boost”

De eerste bijeenkomst van 2024 zal een voortvarende start van je nieuwe ondernemersjaar helpen inluiden. In de vorm van een workshop gaan we samen, maar ook ieder voor zich, aan de slag met een praktische diagnose van je bedrijf.

Je analyseert vanuit een brede kijk op je bedrijf in welke fase jouw bedrijf zich bevindt. Maar ook op welke pijlers je goed presteert en op welke minder, waar je aandacht de komende periode op gericht zou moeten zijn en nog meer. Je gaat onderbouwde keuzes maken en focus aanbrengen. We gaan het praktisch maken, zodat je met heldere doelen en te ondernemen acties (waar, hoe, wat) de deur uitgaat en snel vooruitgang kunt boeken.

En het mooie van dit alles is dat je, als je deze exercitie een keer gedaan hebt, een krachtig diagnostisch hulpmiddel geleerd hebt wat je steeds opnieuw kunt toepassen. Reken er maar op dat je niet anders meer wilt! Het helpt je stapsgewijs groeien richting jouw doelen en visie.

De workshop wordt gegeven door Corinne Kassels. Ze deelt een methodiek die ze in haar eigen businesscoachtraject heeft aangeleerd en is er van overtuigd dat dit voor alle ondernemers, klein en groot, van grote waarde is.

Aanmelden bijeenkomst

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het evenement is afgelopen.

Datum

23 januari 2024
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Locatie

't Boterhuis - Markt 15-17a, 2611 GP Delft
Categorie