Netwerkevent: “Goed geld verdienen met je passie”

Je bent ondernemer geworden om helemaal op jouw manier iets bij te dragen in de wereld en van betekenis te zijn. Toch? Klinkt makkelijk, maar in de praktijk zit je jezelf vaak in de weg en stroomt je bedrijf niet altijd zoals je verlangt. Of merk je diep van binnen dat je niet je volle potentieel leeft. Je weet dat er méér mogelijk is.

Heel eerlijk, onbewust zoeken we oorzaken van wat onvoldoende lukt vaak buiten onszelf. Daarmee ben je ongemerkt aan het ‘sjoemelen’. Je stelt dingen uit, bent niet zichtbaar genoeg, wijkt af van je missie, doet (te)veel alleen, twijfelt aan je eigen kunnen of verkiest financiële zekerheid boven dat wat je écht wilt doen.

We willen allemaal echte vrijheid combineren met succes. Vertrouwen op wie je werkelijk bent in contact met je missie is daarvoor essentieel. Maar vaak voelt het écht alsof de economie het probleem is, de markt waar je inzit niet de goede is, je niet onderscheidend genoeg bent of nou eenmaal eerst … (marketing, gezin, meer kennis, website, …) geregeld moeten zijn.

Dit patroon succesvol doorbreken is niet moeilijk, maar het vraagt iets heel anders dan je tot nu toe geleerd hebt. Dáár, op dit pad, neemt Suze je mee. 

Wat als het nou eens echt makkelijk kan? Wat als het leven nu eens voor jou ging werken? Wat als goed geld verdienen met jouw passie en missie dan een logisch gevolg is?

In deze workshop ga je leren en ervaren hoe je optimale zekerheid in jezelf kan vinden, zodat je de stappen die voor jouw voeten liggen gaat zien én ze durft te zetten. Want alles wat je nodig hebt om succesvol en in harmonie te leven en werken is er al lang!

Suze Maclaine Pont helpt talloze ondernemers om hun droom, hun bedrijf, het uitdrukken van wie ze werkelijk zijn in de wereld te zetten. 

Opgeleid tot scheepsbouwkundig ingenieur, ontwikkelde ze zich al jong als projectleider, trainer, ondernemer, traumatherapeut en nog veel meer. Ze heeft inmiddels een internationaal bedrijf als business- en lifecoach.

In haar 24-jarige ondernemerschap leerde ze alle valkuilen en springplanken uit eigen ervaring kennen. Ze weet als geen ander hoe je flow creëert in je bedrijf op een wijze waar financiële harmonie een realiteit is. Wat er ook om je heen aan de hand is. 

Suze neemt je mee op haar reis én laat je graag zien hoe jij jouw potentieel en datgene waar je hart naar uitgaat krachtig de wereld in brengt.

Dit is een netwerkevent en workshop in één. Inloop om 19.30 uur, opening van de avond & start lezing/workshop 20.00 uur. Vanaf uiterlijk 21.30 uur is er alle gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje en een hapje. Consumpties zijn bij de avond inbegrepen.

Dea Dia organiseert deze avond mede in het kader van de viering van de Internationale Vrouwendag, welke in Delft van 8 t/m 16 maart plaatsvindt.

Aanmelden via onderstaand formulier.
Entree voor Dea Dia leden gratis.
Niet-leden betalen € 27,50 exclusief BTW (inclusief drankjes en hapjes).

Aanmelden bijeenkomst leden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Welke Bowl heeft je voorkeur:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het evenement is afgelopen.

Datum

13 maart 2024
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:30

Locatie

Vakwerkhuis - Professor Snijdersstraat 2, 2628 RA Delft