Netwerkavond: Harmonieus ondernemen

Laat de trompet in je los of speel eens de tweede viool

Deze avond wordt ingevuld door twee Dea Dia Leden: Iene Lammers en Stephanie Colenberg.

Workshop

Wie ben jij? Waar ben jij goed in als ondernemer? Waarin kun jij je nog ontwikkelen, zodat alles in jou lekker samenwerkt?

Oftewel, welke muzikale rollen speel jij?

Als ondernemer ben je je eigen orkest. Speel je vooral de melodie of heb je ook aandacht voor de baslijn? Hoe zorg je ervoor dat jouw muziek goed blijft klinken?

In de workshop van Iene Lammers (trompet) en Stephanie Colenberg (viool) verken je 8 muzikale rollen en ga je in gesprek met andere Dea Dia-leden over successen en valkuilen in je ondernemerschap en welke instrumenten je kunt inzetten om je verder tot virtuoos te ontwikkelen.

Over Iene

Je kent me waarschijnlijk als coach voor trainers. En inderdaad, ik begeleid ondernemers bij hun verlangen om vol zelfvertrouwen inspirerende trainingen te geven. Daarnaast ben ik als trainer en teamcoach actief in de zorg en GGZ. Met als doel voor de teams: vitaal samenwerken vanuit ieders kwaliteiten.

Over Stephanie

Met Verhaal in Beeld verwerk ik mijn interesse in hoe mensen denken, leven, leren en werken in beeldende levensverhalen. Daarnaast maak ik veel muziek en heb ik me voor Stichting aMI verdiept in de muzikale intelligentie en hoe je die kunt gebruiken in het dagelijks leven.

Kosten en aanmelden
Voor Dea Dia Leden is deze workshop gratis.
Belangstellende niet-leden zijn van harte welkom en betalen € 25,- exclusief BTW.

Aanmelden graag vóór 28 oktober 2023.

Aanmelden bijeenkomst leden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Welke Bowl heeft je voorkeur:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum

31 oktober 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:30

Locatie

Postkantoor - Hippolytusbuurt 14, 2611 HN Delft
Categorie